3-7 грудня 2012 року в Тернопільській ОУНБ відбувся тренінг за темою «Нова бібліотечна послуга: використання Інтернету в бібліотеках».

19 листопада 2012 року на базі Тернопільської ОУНБ відбувся обласний семінар директорів ЦБС на тему «Стратегія управління: актуальні питання бібліотечної роботи, планування, звітність».

15 листопада 2012 року відбулося засідання президії ТОВ УБА та членів обласного оргкомітету з проведення конкурсів «На розміщення матеріалів у збірнику з досвіду роботи публічних бібліотек Тернопільської області» та «На кращий бібліографічний покажчик Тернопільщини», на якому розглянуто бібліографічні покажчики, подані на обласний огляд та визначено переможців та номінантів обласного конкурсу на розміщення матеріалів у збірнику з досвіду роботи публічних бібліотек Тернопільської області та конкурсу на кращий бібліографічний покажчик Тернопільщини.

Протокол засідання

 

5-9 листопада 2012 року в Тернопільській ОУНБ відбувся тренінг за темою «Основи комп’ютерної грамотності. Основи роботи в Інтернет».

З 3 по 5 жовтня 2012 року директор Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки, голова президії обласного відділення УБА, Заслужений працівник культури України, Василь Іванович Вітенко брав участь у семінарі для керівників центрів та директорів бібліотек «Центри «Вікно в Америку»: використання нових стратегій і технологій для розширення аудиторії», який проходив у м. Гурзуф.

1-5 жовтня 2012 року в Тернопільській ОУНБ відбувся тренінг за темою «Основи комп’ютерної грамотності. Основи роботи в Інтернет».

24 вересня 2012 року в Тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці відбувся День спеціаліста для працівників бібліотек різних видів за темою «Бібліотека та електронне середовище».

17-21 вересня 2012 року в Тернопільській ОУНБ відбувся тренінг за темою «Основи комп’ютерної грамотності. Основи роботи в Інтернет».

27-31 серпня 2012 року в Тернопільській ОУНБ відбувся тренінг за темою «Основи комп’ютерної грамотності. Основи роботи в Інтернет».

25 червня 2012 року в Тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці відбувся семінар-тренінг для завідувачів міськими бібліотеками «На шляху до відкритої бібліотеки: руйнуючи стереотипи та зберігаючи традиції».

18-22 червня 2012 року в Тернопільській ОУНБ відбувся тренінг на тему «Інноваційна діяльність та маркетингова стратегія розвитку бібліотек».

30 травня 2012 року на базі Чортківської центральної бібліотеки працювала Обласна школа методиста «День творчої ініціативи: я пропоную свій досвід».

16 травня 2012 року відбулося чергове засідання президії ТОВ УБА, на якому розглянуто питання про нагородження грамотою ТОВ УБА директора Тернопільської централізованої бібліотечної системи Ольгу Іванівну Василюк, а також про виділення коштів на оплату автобуса для перевезення учасників обласної школи методиста з Тернополя до м. Чорткова.

Порядок денний

Протокол засідання

 

14-18 травня 2012 року в Тернопільській ОУНБ відбувся тренінг на тему «Інноваційна діяльність та маркетингова стратегія розвитку бібліотек».

23 квітня 2012 року на базі Тернопільської ОУНБ відбувся день директора ЦБС на тему «Сучасні пріоритети регіональної бібліотечної політики».

17 квітня 2012 року на черговому засіданні президії ТОВ УБА оголошено обласний конкурс на кращий бібліографічний покажчик Тернопільщини, що проводиться спільно із обласною універсальною науковою бібліотекою за підтримки управління культури облдержадміністрації з квітня по листопад 2012 року. Також Тернопільський осередок УБА оголосив обласний конкурс на краще видання з досвіду роботи публічної бібліотеки області.

Порядок денний

Протокол засідання

 

2-6 квітня 2012 року в Тернопільській ОУНБ відбувся тренінг на тему «Інноваційна діяльність та маркетингова стратегія розвитку бібліотек».

15 березня 2012 року відбулося чергове засідання президії ТОВ УБА, на якому вирішено питання про обрання нового члена президії ТОВ УБА. Ним стала директор обласної бібліотеки для молоді Леся Степанівна Гук.

Порядок денний

Протокол засідання

 

12-16 березня 2012 року в Тернопільській ОУНБ відбувся тренінг на тему «Інноваційна діяльність та маркетингова стратегія розвитку бібліотек»

6-10 лютого 2012 року в Тернопільській ОУНБ відбувся тренінг на тему «Нова бібліотечна послуга: використання Інтернет в бібліотеках».

2 лютого 2012 року в Тернопільській ОУНБ відбувся семінар «Розбудова потужних бібліотечних асоціацій» за участю Ірини Олександрівни Шевченко, Президента Української бібліотечної асоціації та Ярослави Олегівни Хіміч, члена Української бібліотечної асоціації.

Програма семінару

 

25 cічня 2012 року відбулося засідання президії ТОВ УБА, на ньому інформовано про проведену роботу у 2011 році та затверджено план роботи на 2012 рік.

План заходів

 

23-27 січня 2012 року в Тернопільській ОУНБ відбувся тренінг на тему «Нова бібліотечна послуга: використання Інтернет в бібліотеках».