В Бібліотечні новини, Новини 2020

У цей непростий для всієї світової спільноти час бібліотекарі й надалі    залишаються з читачами, адже книжка сьогодні як ніколи на часі для усіх нас. Вона була й залишається добрим другом і порадником.

Створивши в 2019 р. книжкову платформу «Прочитай. Книгозбірня» у соцмережі «Фейсбук», бібліотекарі постійно інформували й продовжують інформувати читацьку аудиторію про великий пласт книжкового друкованого та електронного ресурсу, а саме: новинки літератури, які останнім часом суттєво збагатили  фонд бібліотеки,   сучасну та класичну українську  літературу, а   також найкращі зразки  україномовних перекладів творів зарубіжних письменників, які так прагнуть прочитати користувачі бібліотеки.

На сторінці  книжкової платформи можна переглянути окремі відеозаписи масових заходів, виступів українських письменників, митців нашого краю, які відвідували книгозбірню, бібліотекарів, читачів.

Майже 5 тисяч прихильників з України та з-за кордону читають наші дописи. А це – письменники, видавці, пересічні українці.  Вони діляться думками та враженнями про прочитані книги, дискутують, поширюють інформацію, яку черпають з контенту платформи, серед своїх друзів, знайомих.

Отож заходьте на нашу сторінку у соцмережі «Фейсбук» на книжкову платформу «Прочитай. Книгозбірня», приєднуйтеся до нас, а ми, бібліотекарі, зажди будемо з Вами у Ваших домівках.

Recent Posts