В Про нас пишуть, Про нас пишуть 2016

Содомора, О. Безкоштовні юридичні послуги в бібліотеці [Текст] / О. Содомора // Вільне життя плюс. — 2016. — 2 верес. — С. 1. — (Важливо).

Інформація про роботу консультативного пункту Тернопільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги, який діє в Тернопільській ОУНБ.

У Пункті доступу громадян (ПДГ) до офіційної інформації, який діє в Тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці, розпочали свою роботу консультативний пункт Тернопільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (БВПД) та приймальня Української Гельсінської спілки з прав людини (УГСПЛ). Кваліфіковані юристи безкоштовно надають первинну та, в окремих випадках, — вторинну правову консультативну допомогу.

Користувачі Тернопільської ОУНБ зможуть безкоштовно скористатися послугами юристів Тернопільського місцевого центру з надання БВПД кожної другої середи місяця з 10.00 до 13.00 год, а онлайнові консультування населення проводитимуться кожної останньої п’ятниці місяця з 10.00 до 12.00 год у читальному залі в Пункті ПДГ.

Юрист приймальні Української Гельсінської спілки з прав людини Петро Люпа консультуватиме громадян у приміщенні бібліотеки кожної першої суботи місяця з 10.00 до 13.00 год, а онлайнові консультування проводитимуться кожного третього четверга місяця з 14.00 до 17.00 год.

Запитання щодо роботи мобільного консультативного пункту можна надсилати на електронну адресу pdgtounb@gmail.com, або зателефонувати за номерами: (067) 687 9445, (095) 843 8056.

Recent Posts